Kezdőlap Tevékenység Tudástár Crowdsourcing Jengo Linkek Rólunk
magyar english   

Üdvözöljük honlapunkon!
Híreink

2015. április

Ismerje meg új projektünket, a Jengo-t! A Jengo egy mobil alkalmazás, mellyel 2 és 3 dimenzióban tervezhetünk épületeket és elhelyezhetjük őket a térképen.

2013. október 24.

Nyílt forráskódú technilógiát használva kis ráfordítással készíthető térképes alkalmazás térbeli adatok megjelenítéséhez. Példaként megtekinthető a 2013-as kunhalmokat tartalmazó térkép. Adatok forrása: MVH

2012. szeptember 15.

Előadást tartottunk "A Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kara 50 éves ünnepi rendezvényei Székesfehérváron", "Földügyi információ rendszerek fejlesztésének kérdései – saját tapasztalatok" címmel. A rendezvény programja itt tekinthető meg

2011. december 16.

Oktatási tevékenységünk keretében nyílt forráskódú térinformatikai szoftverek ismerete sajátítható el: részletek

2011. szeptember 23.

Részt vettünk a szegedi Szabad Szoftver Konferencián

2011. augusztus 22.

A Sahana Vesuvius softver fordítása megkezd?dött.

2011. július 20.

Kft.-vé alakultunk.

2011. június 7.

Az ankét el?adásanyaga letölthet? a tudástárból

2011. május 28.

Részt vettünk a XIV. Geomatematikai Ankéton

2009. június 6.

Felkerült az ÜST/GIS projekt honlapja a Linkek menü alatt.

Compet-Terra Szervező és Tanácsadó Kft.A Compet-Terra 1996-ban alakult - nem titkoltan - azzal a céllal, hogy olyan jelentősséggel bíró, elismert piaci szereplővé váljon, aki kapcsolatot teremt és biztosít a térinformatikai, földügyi vonatkozású szakértés terén hazai ismeretekkel rendelkező, hiteles tanácsadók, helyi tudásközpontok és nemzetközi specialisták között. Tevékenységünk fókuszában az informatika térbeli vonatkozású szegmenseiben, területfejlesztési projektekben az újdonság befogadására való képesség növelése áll.

MINŐSÉG, SZAKMAI HITELESSÉG ÉS KÖLCSÖNÖS BIZALOM

Cégfilozófiánk lényegének tömör összefoglalása

Közös munka - közös cél érdekében

Ugyanabban a közegben élünk és működünk, mint ügyfeleink. Egyformán érzünk és gondolkodunk: környezetünk gazdaságának élénkítése közös érdekünk. A projektötletek megvalósítása ezért számunkra nemcsak szakmai kihívás, hanem közös vállalkozás is egyben.

Függetlenség és minőség

Működésünk sarokpontjai: a magas szakmai minőség és a technológiai függetlenség. Egy-egy feladat elvégzése során kizárólag a felvállalt ügy érdekeinek megfelelően járunk el, mindig az adott helyzetben leginkább ésszerű, innovatív és gazdaságos technológiát alkalmazzuk.

Tudás és ismeret

Tevékenységünk bázisa az információ; munkánk lényeges területe a folyamatos tanulás és ismeretátadás. Az új tudás, a korszerű ismeretek és ötletek átadása olaj az innováció, a gazdaság motorja számára. Érdekünk piaci szegmensünkben a szakmai ismeretek magas színvonala, ezért támogatjuk partnerszervezeteink fejlődését.

Etika

Üzleti magatartásunk alapja a tisztesség és a kifogástalan szakmai magatartás.

ELVÁRÁSAINK

magunkkal és szakértőinkkel szemben

Azonosulás

Az ügyfelek szakmai szerepének, helyzetének, céljainak megértése. A kihívások és problémák reális feltérképezése, eszközök, utak a megoldáshoz.

Erkölcs

Magasra helyezzük a mércét. Az eredményes szaktanácsadói munka alapja a bizalom; az üzleti becsületesség, a kifogástalan szakmai magatartás alapfeltétel.

Információ és képzés

Folyamatos tanulás és önképzés. A megszerzett tapasztalatok, újító megoldások feldolgozása, számukra nyilvánosság biztosítása.

Függetlenség

Tárgyszerű együttműködés, projekten kívüli érdekek kizárása."Az alapításunk óta eltelt 14 évben a minőségre és nem a mennyiségre törekedtünk. Amit vállaltunk, maximálisan teljesítettük."

(C) 2009. Compet-Terra Kft.