Csapat

Project's staff

KSH részéről

Laczka Éva, KSH projektigazgató.

Dr. Pintér László, projektmenedzser, a KSH Mezőgazdasági Statisztikai Főosztályának helyettese.

Kópházi József, a KSH Informatikai Főosztályvezető helyettese.

Vándor Katalin, a KSH Nemzetközi Főosztályának munkatársa.

Várkonyi Zsuzsa, a KSH projekt koordinátora.

Gálik Ferenc, a KSH Nemzetközi Főosztályának munkatársa.

Beregi Tamás, a KSH GIS menedzsere.

Nemes Anikó, a KSH Mezőgazdasági Statisztikai Főosztályának számítástechnikai munkatársa.

A CFCU részéről

Borús Virág a finanszírozó projektmenedzsere. Térképész, térinformatikai projektek megvalósításában és Phare programok menedzselésében gyakorlata van.

A kivitelező részéről

Lars Green Lauridsen a kivitelező projektigazgatója. Gyakorlata van nemzetközi térinformatikai projektek irányításában, térképészetben, mezőgazdasági statisztikával összefüggő projektek megvalósításában.

Podolcsák Ádám a kivitelező projektmenedzsere. Nemzetközi projektek megvalósításában gyakorlata van, mind a szállító, mind az átvevő oldaláról. Részt vett rendszerelemzésben, fogalmi modell tervezésében, jártas a szerződések témakörében és magyarországi projektek kivitelezésében.

Papp Imre a kivitelező vezető rendszerintegrációs szakértője. Gyakorlata van közmű- és földügyi információs rendszerek integrációjában és tervezésében. Jártas a digitális térképek automatizálásában és földügyi adatok kataszteri térképbe való integrálásában.

Zöld Sándor a kivitelező minőségbiztosítási szakértője. Több éves gyakorlata van a minőségbiztosításban, szoftverfejlesztésben, adatbázisok tervezésében. Fontos szerepet játszott a Geometriánál bevezetett minőségbiztosítási rendszer tervezésében és bevezetésében.

Dr. Richard Baldwin a kivitelező rendszertervezési vezetője. Gyakorlata van rendszerfejlesztési projektek vezetésében, térinformatikai rendszerek tervezésében, megvalósításában, beleértve a térinformatikai adatok intraneten és interneten történő megjelenítését.

Rácz Szabolcs a kivitelező alkalmazásfejlesztési vezetője. Több mint 5 év gyakorlata van szoftvertervezésben és térinformatikai rendszerek fejlesztésében. Jártas az ArcInfo - ArcView - Oracle szoftverkörnyezetekben, ami felhasználható a KSH jelenlegi térinformatikai rendszerének elemzésében és kiterjesztésében

Dr. Niklasz László a kivitelező térképszerkesztési vezetője. Több mint 25 év gyakorlata van a digitális térképészetben és digitális térképek előállításában. Jártas a földügyi igazgatásban. Tapasztalata nagy segítség az egész projekttel kapcsolatos feladatok teljesítésében.

Bent Hermansen a kivitelező vezető GIS alkalmazási szakértője. Nagy tapasztalattal rendelkezik a GIS alkalmazások tesztelésében és átvételi eljárásában. Feladata a belső átvétel módszertanának kidolgozása, valamint megvizsgálja, milyen lehetőségek mutatkoznak a felmérés adatainak intra- illetve interneten történő publikálására.

Nagy László a kivitelező rendszertámogatás és beállítás vezetője. Gyakorlata van relációs adatbázis rendszerek és térinformatikai rendszerek karbantartásában és a végfelhasználók támogatásában.

Dr. Mucsi László a kivitelező oktatási program vezetője. Dr. Mucsi László a Szegedi Tudomány-egyetemen oktatója. Térinformatikai fejlesztések betanításában jártas. Gyakorlata van oktatásban és oktatási segédletek tervezésében.

Dr. Bánné Varga Gabriella a kivitelező statisztikai informatikai szakértője. Több mint 20 év tapasztalata van programok és adatbázisok tervezésben, a statisztikai rendszereket jó ismerője.

Bódis Katalin a kivitelező GIS szakértője. A Szegedi Egyetemen tanít és a tanszék elektronikus adatfeldolgozási vezetője. Gyakorlata van térinformatikai rendszerek felhasználásában.

Szécsy Tamás programozó. Több mint 5 év gyakorlata van szoftvertervezésben és térinformatikai, fölügyi információs rendszerek és WEB alkalmazások fejlesztésében.

Horváth László programozó. Több mint 20 év gyakorlata van közmű- és földügyi információs rendszerek tervezéeben és fejlesztésében.

Berzáczy Erzsébet a kivitelező kataszteri térkép szakértője. Több mint 35 év gyakorlata van a hagyományos és digitális térképek készítésében.

Dr. Katona Endre a kivitelező térképvásárlási szakértője. Katona Endre térinformatikát tanít az egyetemen és az egyik kutatási területe a térképek beszerzése. Gyakorlata van adatfeldolgozásban, térképi feliratok karakterfelismerésében, vonatkoztatási rendszerek használatában és kataszteri térképek vektorizálásában.

Gósz Zoltán a kivitelező térképminőség ellenőre. Jártas a földügyi felmérések minőségbiztosításában.

Batta Andrea a projekt könyvelője. A projekt könyvelésével foglalkozik.

Jávor Tamás a kivitelező projekt asszisztense. Geoinformatikus geográfusként 2001-ben végzett a Szegedi Tudományegyetemen . Jártas térinformatikai rendszerek alkalmazásában.

Novák Zalán a projekt intenetes honlapjának készítője. A Szegedi Tudományegyetem ötödéves geoinformatikus valamint terület- és településfejlesztő geográfus hallgatója. Diplomamunkája keretében vesz részt a projekt megvalósításában.

Hogyan tárgyalunk?